S.O.B.A. decor

(0 recenzije)

Radno vreme: radnim danima od 8h do 17h i subotom od 8h do 14h.

Adresa: Dragiše Mišovića 30, Subotica

Pogledaj

NOVO U SUBOTICI!

Ekskluzivan salon zidnih dekoracija! S.O.B.A. decor!!

Ukoliko tražite idealnu završnu obradu za dekoraciju zidova, našli ste ono što tražite!

U salonu S.O.B.A. decor možete pronaći široku paletu dekorativnih materijala i tonova koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a drugotrajna postojanost, luksuzni izgled, visoka perivost i kvalitet će vas oduševiti!

Na jednom mestu u ponudi se nalaze dekorativni zidni efekti, veliki izbor tapeta, dekorativne letvice nalik na drvene, podne i zidne lajsne, zidne obloge, dekorativni kamini, rolo i zebra zavese, draperije, zavese, štofovi, plafonske i zidne garnišne.

Svi materijali su izloženi u salonu kako bi kupci mogli da steknu što jasniju sliku kako materijali izgledaju na većim površinama.

Uređenje stambenog ili poslovnog prostora nije lak poduhvat i iziskuje vreme, a prilikom kupovine jedan od najvažnijih kriterijuma pored estetskog je i kvalitet elemenata kojim se oprema prostor. U salonu S.O.B.A. decor se isključivo vodi računa da su materijali koji su u ponudi visokokvalitetni i dugotrajni, a ukoliko je neophodna pomoć u određenju vizuelnog identiteta prostora, ili oko informacije ko profesionalno izvodi radove, možete dobiti preporuku budući da sarađujemo sa stručnim licima iz oblasti dizajna, arhitekture, projektovanja i izvođenja radova.

U S.O.B.A. decor salonu možete da završite sve na jednom mestu.

Radno vreme: radnim danima od 8h do 17h i subotom od 8h do 14h.

Web adresa: www.sobadecor.rs

Adresa: Dragiše Mišovića 30, Subotica

Kontakt: 065/477-8002

Partner

Lokacija

Dragiše Mišovića 30, Subotica, Србија
Poseti lokaciju

Dragiše Mišovića 30, Subotica, Србија

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio