Mobile Outfitters Subotica

(0 recenzije)

Ponuda folija klikom na dugme ispod

Pogledaj

Kompanija „Mobile Outfitters“ od avgusta ima svoje zastupnike u Subotici i jedini je predstavnik originalnih, zaštitnih folija ove američke kompanije, u krugu od 50 kilometara. Na adresi Korzo 7a, u pasažu u centru grada, sačekaće vas ljubazno osoblje koje će na vaš pametni uređaj aplicirati zaštitu foliju, ali vam i lično demonstrirati koliko je ovakav vid zaštite zaista efektan. Napravljena po američkim standardima kvaliteta, uz izdržljivost koja ispunjava vojne standarde, „Mobile Outfitters“ original folija će čuvati vaš telefon od ogrebotina i lomova pri svakodnevnom korišćenju.

Za sve one koji žele da svoje tablete, pametne telefone, satove, pa čak i bežične slušalice „obuku“ u istu boju ili dezen, „Mobile Outfitters Subotica“ nudi i postavljanje „Style Skins” dekorativnih folija, koje osim zaštite zadnjeg dela uređaja daju i određeni izgled i eleganciju kojom jasno poručujete da ste osoba od stila.

Najpogodnije u svemu je što sve folije imaju doživotni program zamene uz simboličnu doplatu. Pogledajte šta sve nudimo klikom na Facebook ili Instagram.

Nalazimo se na adresi Korzo 7/a (plavi pasaž), radno vreme od ponedeljka do petka od 10h-18h, subotom od 9h-14h, nedeljom zatvoreno.

 

Lokacija

Корзо 7/a, Суботица 24000, Србија
Poseti lokaciju

Корзо 7/a, Суботица 24000, Србија

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio