Gradonačelnik Laban u obilasku radova!

U otežanim uslovima teku radovi na Pozorištu, na rekonstrukciji „Zelene fontane“ i na izgradnji spa centra – rekao je gradonačelnik Bogdan Laban obilazeći radove na Paliću.

Realizacija jedne od najznačajnijih investicija u Subotici mnogo će značiti za celu subotičku privredu i sve građane.

„Vlada Republike Srbije preporučila je da građevinske firme počnu da rade punom snagom i dalje nastave sa razvojem i obnovom Srbije. U skladu sa tom preporukom, sa izvođačem radova je dogovoreno da se krene sa pojačanim intenzitetom i svim raspoloživim kapacitetima.

Po rečima Labana, prva faza je okončana, u toku je druga faza radova koja predviđa kompletnu realizaciju ovog projekta. Vrednost druge faze je 660 miliona dinara, dok ukupna vrednost investicije iznosi više od milijardu dinara.

Radi se objekat i rekreacioni bazen uz termalni, kao i još jedan bazen i kula sa toboganima, pored već postavljenih tobogana.

Zatvoreni objekat koji se gradi imaće 3000 kvadratnih metara, a kompletno urađen spoljašnji prostor 28.500 kvadratnih metara – rekao je direktor Park Palića Dalibor Daraboš.

Kamen-temeljac za izgradnju ovog projketa kod Muškog štranda na Paliću položen je sredinom decembra 2018 godine, i zajednički ga finansiraju Vlada Srbije, Pokrajinska vlada i Grad Subotica.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio