Definicija vrhunskog klađenja – trke pasa i konja donose ti 500 dinara na poklon bez ikakvih uslova

Trke konja i pasa sve su popularnije ne samo u svetu, već i kod nas.

Mnogi zaljubljenici u jahanje i životinje ujedno su i kladioničari puni entuzijazma, jer trke konja i pasa nije moguće zamisliti bez klađenja na pobednika.
Kladionica Meridian konstantno radi na unapređivanju raznovrsnosti igara, kao i drugih opcija i povoljnosti za svoje igrače. Zbog toga je u svoju ponudu uvrstila inače najveću kladioničarsku tradiciju Velike Britanije – trke konja i pasa.

Čak i ako se do sada niste našli na trkačkoj stazi ili njenoj blizini, adrenalin koji se javlja dok iščekujete prolazak svog favorita kroz cilj je neopisiv i ravan je trenutku kada čekate gol svog tima.
Bez obzira da li ste početnik u ovoj oblasti ili iskusni igrač koji želi da pobošlja svoj uspeh, opcije za klađenje su brojne. Korišćenje interneta je jedno od najjednostavnijih sredstava za ovu vrstu zabave.

Virtuelni svet trka sada vam je dostupan jednim klikom svih 24 časa. Kao što smo i navikli od kladionice Meridian, neverovatne kvote i zadivljujući dobici i promocije dostupni su i za ovaj vid klađenja. Dok posebni bonusi čekaju novoregistrovane korisnike, a tu je i bonus na broj parova bez premca na domaćem tržitšu.
A ukoliko se sada registrujete na meridianbet.rs dobijate neverovatan poklon – bonus 500 RSD za klađenje!
Međutim, to nije sve! Kako biste se kvalifikovali za dodatni bonus od 1000 RSD, potrebno je da deponujete novac u iznosu od 1000 RSD i taj novac obrnete 10 puta na sportskom klađenju, nakon čega vas čeka još jedan poklon jer kladionica Meridian je kuća najvećih bonusa!
I zato – prepustite se nezaboravnoj avanturi, probajte klađenje na trke konja i pasa u kladionici Meridian.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio