Nikad uzbudljivije takmičenje – Meridianbet ti daje 10.000 razloga da uplatiš depozit

Za sve igrače takmičarskog duha, kladionica Meridian ima sjajno iznenađenje – poklon bonus od čak 10.000 dinara!

Da, dobro ste pročitali! Sve što je potrebno jeste da uplatite depozit u periodu od 27. jula do 31. jula, a igrač koji osvoji najviše bodova postaje pobednik. Bodovi se dodeljuju po sledećem principu – uplata od 1.000 dinara vam donosi jedan bod, 2.000 RSD = 2 boda i sve tako. Dakle, jednostavno je – uplata vas vodi do pobede!

Ukoliko još uvek nemate nalog, idealno je vreme da se registrujete na meridianbet.rs, a sjajna vest je da vas na bonus računu čeka i poklon dobrodošlice – 300 RSD! Međutim, to nije sve – kako bi se kvalifikovali za dodatni bonus od 1200 RSD, potrebno je da deponujete novac u iznosu od 1000 dinara i taj novac obrnete 10 puta na sportskom klađenju. Ujedno, to će biti i vaš prvi bod što je savršen početak za igru bez granica!

Ako želite da pobedite, spremite se za masovnu trku u narednih nedelju dana. Takmičenje se završava 31. jula u 23:59h i zato ne trošite vreme, deponujte novac i osvojite čak 10.000 dinara!
Još jedna fenomenalna vest je da nagradu ne osvaja samo pobednik! Novčano iznenađenje očekuje i drugoplasiranog (5.000 RSD), ali i trećeplasiranog (3.000 RSD).
Jer kladionica Meridian je kuća najvećih bonusa!

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio