Humanitarni Bazar prikupio još 310.000 dinara za Olivera

Subotičani su već nebrojeno puta pokazali svoju humanost. Tako su i u nedelju 13. septembra od 15 do 20 časova, uspešno organizovali Humanitarni bazar, ne bi li se sakupio novac za malog Olivera. Organizatori su i ovaj put uspeli da u centru subotice uz razne zabavne sadržaje, animatore, muzičare i slatkiše sakupe 310.000 din. Kako kažu, zadovoljni su odzivom kao i prikupljenim novcem, a s obzirom da su subotičani pokazali zainteresovanost da pomognu, nastaviće sa ovom manifestacijom i to vrlo skoro. Uz veliku zahvalnost svima koji su pomogli svojim novcem, ovi dobri ljudi idu na zaslužen odmor a onda i u svoje nove radne pobede.

Novac se sakuplja da Oliver (2019) dobije svoj lek i svoju prvu veliku životnu bitku. Već duži period on je u bolnici na respiratoru i dosta je slab.

Oliver od rođenja boluje od smrtonosne neuromišićne bolesti-Spinalna atrofija mišića tip 1 koja je vrlo progresivna jer napada mišiće i brzo se gube osnovne životne funkcije kao što su hodanje, varenje, gutanje i disanje. Postoji lek koji može da ga izleči (Zolgensma) ali koji košta neverovatnih 2 milona eura.

Ujedinimo se i  Oliveru pomozimo da dobije šansu za ozdravljenje i bolnicu zameni igralištem.

Pomozite i slanjem SMS poruke na broj 3030 sa sadržajem 848.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio