Ko se kladi u Meridianu već je navikao na najbolje poklone – sada je na redu Sony Playstation

Ko se kladi u Meridianu već je navikao na najbolje poklone – sada je na redu Sony Playstation

 

Početak nove sezone u najjačim fudbalskim ligama predstavlja poziv da se upustite se u fantastično kladioničarsko takmičenje. i to svake nedelje! Najbolje lige neće doneti samo vrhunski fudbal i uživanje u sportu, već i pravi spektakl koji je spremila kladionica Meridian.
Premijer liga, La Liga, Liga 1, Bundesliga i Serija A uz vrhunsku promociju kladionice Meridian – podižu fudbal na viši nivo! Uzbuđenje dok budete pratili omiljene evropske klubove dostićiće vrhunac zbog takmičenja koje vas očekuje u Meridianu.
Spemite se za veliki broj najrazovrsnijih tiketa – od „običnih“ do onih sa velikim kvotama i velikim brojem parova!
Naime, ideja kladionice Meridian je da se kroz 4 faze provuku 4 različita takmičenja, a svaka faza doneće druga pravila.
Svaka faza traje od petka do ponedeljka i donosi 5 nagrada:
o 1 Mesto – Zavisi od faze
o 2 Mesto – bonus 5.000 RSD
o 3. Mesto – bonus 3.000 RSD
o 4. i 5. Mesto – bonus 1.000 RSD
Svi tiketi koji imaju pravo da učestvuju u takmičenju moraju sadržati isključivo utakmice iz TOP 5 liga. Minimalna uplata po SVAKOM tiketu je 100 RSD!
U svakoj fazi takmičenja minimalni depozit koji je neophodno da uplatite u petak je 500 RSD. Uplatom depozita automatski ulazite u konkurenciju za osvajanje nagrade.
Takođe, potrebno je da imate otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs, a ukoliko još uvek nemate – ne brinite, nije kasno! Registrujte se već danas i uskočite u igru za vrhunske nagrade!
Faza 1 zvanično počinje u petak 11. septembra, a ovo je ujedno i najlakša faza takmičenja jer je potrebno da odigrate najviše tiketa. Dakle, igrač sa najvećim brojem odigranih tiketa osvaja Sony Plastation 4!
Više o detaljima ovog takmičenja možete saznati na ovom linku.
Pokažite svoje fudbalsko znanje na delu, učestvujte u takmičenju kladionice Meridian i postanite pobednik!
Vreme je za zabavu i igru – srećno!

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio