Osvoji bonus i pogodi ko osvaja trofej na US open-u

Vikend za nama obeležila je nova titula najboljeg tenisera na svetu, a početak nove radne nedelje protekao je u znaku US opena, jednog od četiri najveća teniska turnira.

Novak Ðoković je i dalje vodeći na najnovijoj listi Asocijacije teniskih profesionalaca, a posle osvajanja Sinsinatija drugi put u karijeri, Ðoković je za 640 bodova uvećao svoj bodovni saldo, a za toliko se i odmakao od Španca.

Naš as je prvi na listi sa 10.860 bodova, a sledi ga Rafael Nadal sa 1.010 bodova manje (9.850). Treći je austrijski teniser Dominik Tim (7.135), a četvrtu poziciju zauzima Rodžer Federer sa 6.630.

US Open je zvanično počeo juče, a jedno je sigurno – čeka nas krajnje nepredvidiv turnir i ubedljivo najbolje kvote u kladionici Meridian. Iskoristite vaš omiljeni sport da napravite dobru zaradu!

Registrujte se već danas na sajt meridianbet.rs i čeka vas poklon – bonus dobrodošlice od 500 RSD. I to, bez uslova!

Kako se u žrebu za US open nisu našli Rodžer Federer I Rafael Nadal, mnogi već vide Novaka sa trofejom u rukama. Istina je, Đoković jeste favorit broj jedan, ali put do 18. grend slema neće biti nimalo jednostavan, iako tako deluje na prvi pogled.

Što se samog žreba tiče, stiče se utisak da naš as može da bude zadovoljan. U njegovoj polovini nije Danil Medvedev, koji je prošle godine igrao finale, ali već u osmini finala bi mogao da se sastane sa jednim od najboljih servera današnjice, američkim „bombarderom“ Džonom Iznerom, koji na ovako brzoj podlozi može da naškodi svakome. Takođe, u potencijalnom polufinalu ga čeka Grk Cicipas, dok bi u meču za titulu najverovatnije igrao protiv Dominika Tima ili Danila Medvedeva.

Ni Austrijanac ni Rus se nisu proslavili u Sinsinatiju. Tim je uzeo samo tri gema Filipu Krajinoviću u drugom kolu, dok je Medvedev poražen u četvrtfinalu od Bautiste-Aguta.

Filip Krajinović bi mogao da bude najprijatnije iznenađenje turnira. Igrao je odlično na Mastersu Sinsinati. Počistio je sa terena Tima u drugom kolu sa 6:2, 6:1. Zaustavljen je u četvrtfinalu od Miloša Raonića iako je imao meč loptu.

Ispratite ovogodišnji US open uz vašu omiljenu kladionicu i navijajte za Novaka Đokovića, koji je favorit broj jedan za osvajanje prestižnog turnira!

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio