Zatvaranje ulica u centru Subotice

Privremeno zatvaranje ulica u centru grada radi rehabilitovanja kolovoza vrši se u tri faze i traje od 28. septembra do 12. oktobra tekuće godine.

U toku je prva faza rehabilitacije i zatvorene se ulice Trg Sinagoge i Trg Jakaba i Komora u delu ulice od ulice Trg Sinagoge do kružne raskrsnice sa ulicama Šandora Petefija i Rudić ulice.

U drugoj fazi zatvaraju se ulice Trg Jakaba i Komora i dela Šandora Petefija kod kružne raskrsnice. Predviđeno je zatvaranje kružne raskrsnice Trg Jakaba i Komore, Šandora Petefija i Rudić ulice i dela ulice Trg Jakaba i Komora od kružne raskrsnice do ulice Trg Sinagoge.

U trećoj fazi građani Subotice mogu da očekuju zatvaranje ulica Šandora Petefija od kružne raskrsnice Trg Jakaba i Komora i Rudić ulice i kružne raskrsnice Trg Košut Lajoša i Trg Žrtava Fašizma, i Ištvana Sečenjija.

Postavka privremene saobraćajne signalizacije i obezbeđenje mesta na kom se izvode radovi su u obavezi izvođača radova koji je uz to  dužan i da stanarima navedenih ulica i pešacima omogući nesmetani pristup i prolaz kroz predmetnu deonicu.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio