Bez povoda o smislu života

Ljudski rod teži sunčevoj svetlosti, izvlačeći energiju koja nas čini pokretljivim, raspoloženim i na kraju zdravijim, jer u dodiru sa našom kožom pokreće sintezu D vitamina. A lepo se i pocrni.

Dakle, preporučujemo milovanje sa suncem. Obratiti pažnju da ne činite to u društvu, misliće neko da niste normalni! To na neki način nije fer, jer ako mogu istopolni da se vole po ulicama i da se ponose time, mogu valjda ljudi sa suncem da se milke…čokolade!?

Sunce je super. Mada, super je i migrantima, pa su u poslednje vreme česta pojava po ulicama Subotice. Migriraju, odlaze. Sve je to u redu. Nego su nervozni. Onda smo nervozni i mi, a to utiče na produktivnost. Sad u sred nedelje da smo nervozni, nema smisla!? Posle srede još dva puta spavamo i vikend. Sad se daje sve od sebe, a migranti će da odu. Valjda.

Čeka nas najviša minimalna temperatura u nizu ovih sunčanih dana, čak 12C, dok je maksimalna najniža, do 19C. Možemo se opkladiti da će subjektivni osećaj biti 22C. Vetar će duvuckati, kafe će se pijuckati, neko će kraduckati i tako ćemo svi pomalo raduckati. Sve dok jednom ne zvizne neki pljusak. Samo što se to neće desiti u sredu 28.oktobra.

Iskoristite ovaj lep dan i pokažite delima da volite svoj posao i svoju voljenu osobu. Reči ostavite nama da ih ispišemo ili na radiju ispričamo. Neka ostane zabeleženo da smo i mi nešto pametno smislili. Čuda su moguća.

Možda za vikend zapalimo negde sa kombijem sa naslovne fotografije. Ono, hipi fazon, samo kombi je iz Engleske pa čekamo da majstor prebaci volan.

Ž. Savin

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio