Kompanija Meridian svojim humanitarnim akcijama poslovanjem postavlja najviše standarde poslovanja u region

Dve decenije prisustvа kompanije Meridian na tržištima igara na sreću širom regiona nije samo potvrda ispravne poslovne strategije i prepoznatljivosti brenda.

Deo odgovora leži u tome i što je uz zajednicu kada je najteže, ima sluha za probleme građana i pruža podršku onda kada trenuci neizvesnosti prete da ovladaju svakodnevicom.
Jednostavno – onda kada je društvena odgovornost sve samo ne parola i fraza.
Podrška mladima na početku profesionalne karijere
Kompanija Meridian nedavno je ugostila najbolje diplomce koje je ova zemlja iznedrila u prethodnoj akademskoj godini. Brend koji je pristuan na više od 30 regionalnih i svetskih tržišta igara predstavila se impresivnim mladim ljudima koji su osnovne akademske studije nedavno završili sa prosečnom ocenom 10.00 i odlučila da ih stipendira, kako bi svoja impresivna znanja i veštine što bolje upotrebili na globalnom tržištu rada, a u Srbiji – jer je njihova želja da u ovoj zemlji ostanu.
Ni kada je ceo svet stao, najugroženiji nisu bili zaboravljeni
Srbija se, zajedno sa čitavim svetom, bori sa pandemijom virsa korona. Bez herojstva zdravstvenih radnika mesecima snose najveći teret bespoštedne borbe čitav svet bi bio puno neizvesnije mesto za život. Zato je kompanija Meridian izdvojila više od 3 miliona dinara pomoći za više od 60 zdravstvenih cenatra širom Srbije, kroz pomoć u vidu deficitarne medicinske opreme.
Retke i teške bolesti ne biraju trenutak. Zato je Meridian ponosan na činjenicu da je najveći pojedinačnim korporativnim donatorom sredstava za lečenje male Sofije Markuljević, koja se nalazi na lečenju u SAD, prethodno organizovavši humanitarni košarkaški turnir u šutiranju trojki, koji je okupio najbolje domaće košarkaše.
Profesionalizam i solidarnost uvek i svuda.
Zato što veruje u moć solidarnosti i važnost odgovornosti prema zajednici, najbolje priče iz kompanije Meridian tek predstoje.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio