Utorak 27.oktobar, dan za provetravanje

Veliki dan za sve nas koji smo u poslu. U poslu je i domaćica. Ona i pored posla oko kuće nikad ne zaboravi da skuva ručak i zalije cveće.

Domaćice koje vole da rade po kući, često da kuvaju pasulj i pevuše, a jedini im je posao da budu našminkane, sređene i uvek raspoložene. Takve ne postoje!

Elem, utorak je dan kada smo u potpunoj radnoj temperaturi i dajemo sve od sebe da posao koji radimo ne trpi. Dan kada počinjemo da rešavamo velike poslove. Sastanci i pune kancelarije ili radne prostorije kolega. E sad, zamislite da je vaša žena domaćica koja voli da kuva pasulj. Ako ne znate onu foru sa kesicom čaja od nane, onda nakon pasulja imate česte i intenzivne potrebe za puštanjem vetrova. Eto zašto je utorak dan za provetravanje. Kad smo već kod vetrova, duvaće brzinom do 3 metra u sekundi.

Iako će sunce sijati i biće topliji dan od ponedeljka, pripazite se promaje pri provetravanju.

Moguće je da ćete primetiti čudno ponašanje vašeg kolege. Ako ga vidite da praznom kanticom zaliva cveće u dvorištu firme, ne mora da znači da je lud. Možda je izašao da ispusti vetrove ili je cveće veštačko.

Minimalna temperatura 11, a maksimalna 20C. Još jedan prelep jesenji dan.

Na slici je prozor jedne stare kuće u Republici Irskoj, u Kinsejlu.

Ž. Savin

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio