Vremenska prognoza za nedelju 18.oktobar kao eurokrem

„Nedelja i svi te tu a mene s vama nemaaaa…“

Moguće da vam nedelja bude kao pesma, ukoliko dođu gosti a vi ne budete kod kuće. Međutim, sunca će sigurno biti, dok kišu niko ne spominje.

Nagađaju meteorolozi da neće biti smorena kao Džej na basketu i da će biti sasvim korektna za one koji vole sveže jesenje dane. A za ponedeljak meteorolozi ćute kao CIA agenti!

Nedelja uz žutu supu i pečeno pile s krompirom, a kuhinja miriše na kuvanje svega navedenog ali samo ako ne zagori, jer onda smrdi. Elem, može da bude idealna za svakog ko ne živi u garsonjeri, osim ako garsonjera nema neki super moćni aspirator.

Najedeš se kao konj i onda moraš provetriti jer se oseti kuvanje, a dolazi devojka da gledate TV dok se boje ne rastope. E, taj osećaj…

Ovi što imaju naviku da ručaju posle 12h, imaće prilike da srču supu uz zrake sunca i vetra jačine od 3 metra u sekundi. Gledajte da ne bude vrela supa, ukoliko ne želite da pričate kao Šešelj.

Podsećamo da srkanje nije kulturno i da se kašika drži u desnoj ruci. Za lepši ugođaj otvorite prozore i podignite roletne. To može da proizvede promaju i osećaj samoubistva ali to je u Subotici uobičajeno.

Dakle, od jutra minimalnih 9, a kasnije maksimalnih 16C, preslikavaju protekle dane ali ne i nedelju koja je uvek drugačija, jer svako daje sve od sebe da se vikend završi u maksimalnom uživanju.

Opustite svoj alter ego i ne preterujte, ipak je ponedeljak na kraju dana, što vam dođe kao crnac na kraju pornića. To našoj redakciji javljaju ovi što vole nedeljom da se opuste.

Inače, najavljuju da je moguće da će ponedeljak dostići i nulu na Celzijusevoj skali…

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio