Opšta bolnica dobila donaciju u vidu opreme

U želji da doprinese jačanju kapaciteta zdravstvenog sistema, firma „Monte Max“ d.o.o iz Subotice, donirala je respiratornoj COVID-19 ambulanti Opšte bolnice opremu vrednu 250.000 dinara.

Direktor Opšte bolnice dr Slobodan Puškar  je, tim povodom, izrazio zahvalnost vlasniku preduzeća „Monte Max“ d.o.o, Žarku Radonjiću, i gradonačelniku Subotice Stevanu Bakiću, koji se lično angažovao na povezivanju između Opšte bolnice i ovog zainteresovanog donatora.

Ovom donacijom respiratorna ambulanta je dobila nova, adekvatna vrata, aspirator za male hirurške intervencije, neophodni materijal za svakodnevni rad, poput specijalizovanih maski i digitalnih toplomera, kao i drugi medicinski i nemedicinski pribor. Donirana oprema doprineće poboljšanju kvaliteta rada i zaštite radnika prijemno-trijažne respiratorne COVID-19 ambulante“, istakao je dr Puškar uputivši pritom poziv i drugim kompanija i preduzetnicima koji posluju u našem gradu da doniraju Opštoj bolnici kao što su, kako je rekao, mnogi činili i tokom prvog talasa epidemije.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio