Izmenjeno radno vreme u Subotici tokom katoličkog Uskrsa

Tokom predstojećih uskršnjih praznika, javna preduzeća, ustanove i drugi objekati od javnog značaja organizovaće svoj rad kroz dežurstvo. Neradni dani biće petak i ponedeljak, odnosno 2. i 5. april. u periodu od 2. do 5. aprila, rad u Domu zdravlja Subotica biće organizovan kroz dežurstvo.

Od 7 do 20 časova u gradu će raditi ambulante Ogranak 2 (Beogradski put 45), Ogranak 4 (Karađorđev put 55) i Ogranak 6 (Segedinski put 42), dok će od 7 do 14 časova raditi ambulante Ogranak 7 (Trg žrtava fašizma), Mali Bajmok, kao i prigradske ambulante Palić i Tavankut. Zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru radiće od 7 do 20 časova, a od 20 do 7 časova ujutru u njima će dežurati Služba za hitnu medicinsku pomoć, prenosi subotica.com.

U Službi za zdravstvenu zaštitu žena i dece (Đure Đakovića 14) radiće Odeljenje ginekologije, Odeljenje pedijatrije i Razvojno savetovalište od 7 do 20 časova, a od 20 časova do 24 biće obezbeđeno dežurstvo u Dečijem dispanzeru. Dečije ambulante u Bajmoku, Čantaviru i na Paliću neće raditi. Stomatološka služba radiće od 7 do 19 časova u zgradi Stomatološke poliklinike i u Ulici Đure Đakovića, a Služba za specijalističko-konsultativnu delatnost (ambulanta Ogranak 3, Ruđera Boškovića 22) radiće od 7 do 14.30 časova. Kovid ambulanta u Harambašićevoj ulici radiće svaki dan od 7 do 22 časa. Apoteka u prizemlju Gradske kuće dežuraće i za vreme praznika od 0 do 24 časa, dok će ostali objekti ove apotekarske ustanove raditi svakog dana po skraćenom radnom vremenu od 7.30 do 14.30 časova, osim u nedelju, 4. aprila, koji je neradan dan. Gradski autobusi JP „Subotica-trans“ će u petak i ponedeljak saobraćati po subotnjem redu vožnje. JKP „Parking“ neće naplaćivati parkiranje u gradu od petka do ponedeljka.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio