Prva samouslužna praonica za pse otvorena u Subotici

Svi Subotičani koji imaju pse, od sada će moći samouslužno da operu i urede svog ljubimca u salonu za samouslužno kupanje pasa koji se nalazi u ulici Trg Sinagoge 1a, odmah pored gradskog muzeja.

Salon je opremljen mašinom DogWash Ultra 2021 koja je vrlo jednostavna za korišćenje zbog  interaktivnog „touchscreen“ ekrana na mašini . Kako kažu domaćini, „Dođeš, ubaciš novac i kupaš psa“, brzo je i zaista vrlo jednostavno. Ukoliko se desi da ste loše procenili koliko vam je vremena potrebno da okupate psa, možete dodatno da uplatite 50 dinara, koliko košta 1 minut, i nastavite sa uređivanjem svog ljubimca.

– Toliko je olakšano rukovanje da praktično mušterija može da uđe, opere i osuši svog ljubimca, izađe a da ne kaže ni reč. Osim dobro jutro, dan ili veče, čisto iz kulture. Moram da pomenem da salon radi non- stop, tako da neko može i usred noći da uredi svog psa. – rekao je vrlo raspoloženi Bojan Torbica, domaćin ovog modernog salona.

Rekli ste ste da je 1 minut 50 dinara, šta ako neko ima 1000 dinara?

– Treba biti pažljiv jer mašina ne vraća kusur. Samo novčanice, od 50, 100 ili 200 dinara dolaze u obzir, a i lakše je da se kalkuliše vreme. S bzirom da je ovo prvi automat u gradu koji izdaje fiskalni račun, nakon što okupaju svog psa naši poverenici mogu da učestvuju i u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“. Planiramo da uskoro omogućimo plaćanje i platnom karticom. Inače, zakazivanja termina nema, sami korisnici određuju kada im najviše odgovara da okupaju svog ljubimca. Mi volimo da kažemo „Sve je gotovo za 15 minuta“.

Vrata su otključana od 08 do 20h, nakon toga (od 20h do 08h sutradan) ulazak je omogućen na šifru ili karticu. Kartica se može poručiti odmah ispod ovog teksta, prvih 50 kartica je potpuno besplatno, a šifra se dobija kada se dođe u salon.

Poruči klub karticu

Domaćini su povodom otvaranja sve buduće korisnike počastili besplatnim samouslužnim pranjem danas i sutra.

– Dođite i uverite se koliko smo pojednostavili pranje i feniranje vašeg psa – dodaju iz salona.

Sve informacije možete da pronađete u bilo kom trenutku na vrlo preglednom i jednostavnom sajtu koji se nalazi na linku ispod.

SAMOUSLUŽNO KUPANJE PASA

 

 

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio