Počelo Super Leto na gradskom bazenu Dudova Šuma

Subota 24.jul bio je vreo dan za kupanje, te su se mnogi subotičani rashlađivali na gradskom bazenu Dudova Šuma.

Da bi zabava bila kompletnija pobrinuli su se JKP Stadion i ekipa LovaLova radija organizujući kratke i zanimljive igre kako za takmičare tako i za znatiželjne gledaoce.

Takmičile su se tri ekipe sa po tri člana u tri discipline.

Prva disciplina je šutiranje sedmeraca dok svima brani golman dobrovoljac iz gledališta.

Druga igra je nazvana Balans štafeta, takmičari plivaju jednom rukom dok u drugoj drže čunj na kom je postavljena lopta, dok se trude da lopta ne padne sa čunja moraju da budu i najbrži plivači.

Treća i za mnoge najzanimljivija disciplina je takmičenje u jedenju paličinki nazvana Super jedadžije, pobednik je ekipa koja pre pojede 20 palačinki ili ekipa koja najviše palačinki pojede za 2 minuta.

U vremenu od 17 do 19 časova koliko je bilo predviđeno da traje takmičenje prisutne su zabavljali Dj Dimić uz mix stranih i domaćih hitova i voditelj Žika Savin.

Ukoliko želite da učestvujete u ovom zanimljivom takmičenju prijavite ekipu na ulazu u bazen, svakog dana do početka takmičenja. Svi posetioci mogu da se prijave tako što na dobijenom flajeru napišu naziv ekipe i flajer ubace u kutiju iz koje se sistemom nasumičnog izvlačenja na licu mesta biraju 3 ekipe koje će se takmičiti.

Sledeće Super Leto je 7., a poslednje 21.avgusta, na gradskom bazenu Dudova Šuma.

U nastavku možete pogledati galeriju fotografija sa Super Leta 24.07.2021.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio