Promocija Fk Spartaka i humanosti Subotičana večeras na gradskom trgu

Večeras od 19 časova u centru Subotice Fk Spartak Ždrepčeva Krv organizuje promociju škole fudbala predstavljajući i svoj štručni štab i prvi tim za sezonu 2021/22 koji se takmiči u Super ligi Srbije, a ujedno će ova manifestacija biti i humanitarnog karaktera.

Čelnici FK Spartak u želji da pomognu u prikupljanju novca za četvorogodišnju Subotičanku Milu Mikulić iskoristili su svoju promociju kako bi pomogli u ovoj humanitarnoj akciji.

Na promociji će prisutni čuti novu zvaničnu himnu Spartaka, videće kako najmlađi fudbalerčići barataju sa loptom, igraju međusobno fudbal na male goliće. Videće novi dres dizajniran za novu sezonu, upoznaće se sa stručnim štabom i igračima koji su na raspolaganju treneru Vladimiru Buaču, a sve to vreme moći će da budu i humani koliko to njihovo materijalno stanje dozvoljava pošto su opredeljene i dve kutije za skupljanje novca za malu Milu.

S obzirom da Fk Spartak Ždrepčeva krv u 4. kolu Super Lige Srbije dočekuje Crvenu Zvezdu, što je na programu sutra u 18:55h na gradskom stadionu u Subotici, biće reči i o tome a podeliće se i koja besplatna ulaznica.

Prisutne će zabavljati Dj uz miks strane i domaće muzike, promoterke sa poklonima, a voditelj programa biće Boris Šuman.

Da podsetimo, Mila Mikulić četvrto dete samohranog oca Nenada Mikulića ima samo 4 godine i boluje od opake bolesti Spinalne mišićne atrofije tipa 2 (SMA 2) i za njeno lečenje je potreban ogroman novac, zato pozivamo sve sugrađane da dođu i pomognu u nastojanju da Mila lakše i lepše živi. Za početak pošaljite 1073 na 3030 – za Milu Mikulić.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio