Još jedno Super Leto na bazenu Dudova šuma – Fotografije

Iako je prethodnih dana temperatura bila ispod letnjeg proseka, subota za nama je imala pravo letnje sunce i temperaturu iznad 30 stepeni, što je bilo dovoljno da se skupi dosta ljudi ne bi li uživali u čistoj vodi i igrarijama Super Leta na gradskom bazenu Dudova šuma.

U organizaciji JKP Stadiona i LovaLova radija, predviđene su tri zanimljive igrice u kojima se takmiče tri ekipe sa po tri takmičara, prethodno izvučene nasumično iz kutije u kojoj se tokom nedelje posetioci bazena prilikom ulaska na bazen prijavljuju, ubacivši letak sa nazivom svoje ekipe.

Prva disciplina je šutiranje peteraca, inače prethodno zamišljeno da budu sedmerci, ali je po sugestiji jednog gledaoca prihvaćeno da ipak bude dva metra bliže, pošto prve subote Super Leta nijedna ekipa nije uspela da postigne gol, u kojoj sve ekipe šutiraju neutralnom golmanu, koji se uglavnom bira nasumično iz gledališta. Sugestija je uspela i ove subote bilo je čak četiri gola od ukupno 9 šuteva.

Druga disciplina je trka nazvana „Balans štafeta“ u kojoj svi članovi ekipa moraju jedan po jedan da isplivaju određenu dužinu tamo i nazad dok u jednoj ruci drže čunj na kom se nalazi lopta. Plivanje jednom rukom slobodnim stilom dok se drugom rukom balansira trudeći se da lopta ne padne sa čunja zahteva spretnost ali je takođe i veoma zanimljivo za gledaoce.

 

Treća disciplina je takmičenje u brzini jedenja Delfin palačinki, nazvana „Super Jedadžije“. Naime, sve tri ekipe se takmiče u isto vreme, ko će za 2 minuta pojesti više palačinki ili ko u tih 2 minuta pre pojede sve palačinke. U početku se to čini lako za takmičare, međutim, već je druga subota takmičenja prošla a nijedna ekipa nije uspela da pojede svih 20 palačinki.

Sledeće Super leto je 21. avgusta i sudeći po vremenskoj prognozi biće odličan dan za poslednje Super Leto ove godine. Čekaju vas uvek raspoloženi Dj Dimić i voditelj Žika Savin uz svu ekipu koja pomaže u relaziciji ovog projekta na bazenu Dudova šuma.

Prijavite se i zaigrajte za lepe nagrade od kojih je za treće mesto obezbeđen ručak ili večera za ekipu u restoranu brze  hrane Green Food, zatim za drugo mesto mesec dana besplatnog treniranja u teretani Every Body, dok je prva nagrada sezonska karta za bazene Dudova šuma i Prozivka.

Pogledajte galeriju fotografija u nastavku.

         

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio