Uskoro novi prodajni objekat ruskog Svetofora u Subotici!

Ruski diskontni lanac robe široke potrošnje „Svetofor“ operativno posluje u Subotici od februara tekuće godine sa poslovnim objektom na adresi Hipodromska 2/a. 

Kako saznajemo od menadžmenta Svetofora pojavila se potreba za još jednim prodajnim objektom u ovom gradu i to na adresi Lošinjska 12, iza Pionira, a na pitanje kada će biti otvaranje iz Rusije poručuju – Skoro – u prevodu uskoro.

Kupci su se brzo navikli da u objektu kod hipodroma nalaze asortiman od oko 500 artikala, od čega je 10-15% ruske uvozne robe. Ono što izdvajaju sem robe iz Rusije jesu proizvodi malih proizvođača iz Srbije, koji se takođe mogu naći na paletama ovog ruskog lanca prodavnica. Na taj način se pomaže malim proizvođačima koji nisu zastupljeni u drugim velikim prodajnim lancima što ih na neki način pridružuje kampanji Čuvarkuća koja nosi slogan „Čuvaj Srbiju“.- poručuje menadžment Svetofora.

Sa paletnim izlaganjem robe kako su navikli svoje kupce i sa politikom niskih cena za 20 – 40 % ispod proseka u svakom trenutku na tržištu, Svetofor posluje od samog početka uz sada već poznatu krilaticu koju zadovoljni kupci spominju uz ovo ime – Niske cene svaki dan!

Pored Subotice ovaj ruski lanac prodaje robe široke potrošnje posluje u Kruševcu, Požarevcu, Ćupriji, Novom Pazaru, Mladenovcu, Šapcu, Paraćinu, Leskovcu, Aleksincu, Čačku, a uskoro se uz pomenuti novi prodajni objekat u Subotici, otvara prodaja i u Somboru.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio