Još jedna prodavnica Svetofor otvorena u Subotici na adresi Lošinjska 12 – VIDEO

Ruski semafor upalio je zeleno svetlo sa svojim niskim cenama i u Lošinjskoj 12, u Subotici, ne bi li i u ovom delu gradu bili bliži svojim kupcima.

Naime, Svetofor (semafor) je ruski lanac prodavnica rasprostranjen u celoj Evropi plasirajući uglavnom rusku i robu malih proizvođača uz neuporedivo niže cene u odnosu na konkurenciju. Tako posluju od početka ove godine i u Subotici, na sada već dobro poznatoj adresi Hipodromska 2c, odmah kraj buvljaka, a sada je došlo vreme da budu pristupačni i kupcima sa Prozivke, Bajnata i Novog grada, u ulici Lošinjska 12.

–  Naš novi objekat se otvorio danas u 12h i veoma smo zadovoljni posetom na otvaranju. Drago nam je da Subotičani prepoznaju kvalitet ruskih i proizvoda malih privrednika iz Srbije. Naša krilatica „Niske cene svaki dan“ nije slučajna s obzirom da su nam cene zaista niže čak i do 30% u odnosu na ostale prodavnice i markete. Novi objekat se prostire na površini od 1.200 m2, sa oko 500 artikala. Prezadovoljni smo ostvarenim prometom u prvoj prodavnici i nadamo se da ćemo nastaviti tako i u novom objektu. – rekla je za našu redakciju Biljana Ikanović, menadžerka novog objekata. Radno vreme oba objekta je svaki dan od 08h do 20h.

Podsetimo da pored Subotice ovaj ruski lanac prodaje robe široke potrošnje posluje u Kruševcu, Požarevcu, Ćupriji, Novom Pazaru, Mladenovcu, Šapcu, Paraćinu, Leskovcu, Aleksincu, Čačku, a uskoro se uz pomenuti novi prodajni objekat u Subotici, otvara prodaja i u Somboru.

U nastavku pogledajte galeriju fotografija:

 

           

 

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio