Sportska oprema za 8 subotičkih škola

U organizaciji subotičkog Saveza za školski sport i pedagoge fizičke kulture, dodeljeni su sportska oprema i rekviziti za 39 osnovnih škola u Vojvodini, među kojima je 8 obrazovnih ustanova iz našeg grada.

Subotičke škole, koje su uputile zahtev i kojima je donirana sportska oprema Humanitarne holandske organizacije „Sports for Children Foundation“ su: OŠ „Ivan Goran Kovačić“, OŠ „Bosa Milićević“ iz Novog Žednika, OŠ „Vuk Karadžić“ iz Bajmoka, OiSŠ „dr Svetomir Bojanin“, Školski centar sa domom učenika „Dositej Obradović“, OŠ „Matija Gubec“ iz Tavankuta, OŠ „Petefi Šandor“ iz Hajdukova i OŠ „Miroslav Antić“ sa Palića. Projekat je realizovan uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, Saveza za školski sport Vojvodine kao i UG „SU TEAM“ iz Subotice.

Iz Saveza naglašavaju da su veoma zadovoljni godinom na izmaku. Organizovana su brojna školska takmičenja, kao i dva akreditovana seminara za profesore fizičkog vaspitanja, a ističu i učešće u nizu projekata, u saradnji sa Savezom za školski sport Vojvodine.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio