“Super zima” na gradskom klizalištu

LovaLova, najslušaniji subotički internet radio i portal i JKP “Stadion”, ove zime organizuju zanimljivu manifestaciju za naše najmlađe sugrađane pod nazivom “Super zima”.

Reč je o takmičenju na ledu, namenjeno deci do 14 godina starosti i mlađima, koji umeju da se kližu. Učestvuju četiri ekipe sa po tri člana, koje se takmiče u četiri zanimljive igre, svojevrsnom poligonu, a za učesnike su pripremljene simbolične nagrade.

Prema rečima voditelja Žike Savina, utisci sa prvog takmičenja, koje je održano u sredu, 29. decembra su sjajni, deca se dobro zabavljaju i veoma im je interesantno tokom dvočasovnog druženja sa vršnjacima, jer osim zabavnog, manifestacija ima i edukativni karakter, gde članovi Hokejaškog kluba “Spartak” uče mališane osnovama sporta na ledu. Cilj je, ističe Savin da se Subotičani animiraju, a sve povodom novogodišnjih i božićnih praznika.

Sledeće druženje na Stadionu malih sportova, zakazano je za 5. januar, od 14 do 16 časova, a poslednje 12. januara. Svi zainteresovani mogu da se prijave na ulazu u stadion, gde dobiju flajer koji popunjavaju. Za dobru muziku tokom takmičenja, zadužen je DJ Dimić.

U nastavku pogledajte fotografije sa događaja.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio