Servisne informacije za Badnji dan i Božić u Subotici

Kako saopštavaju iz subotičkog Doma zdravlja, nijedna ambulanta u gradu i vangradskim mesnim zajednicama neće raditi na dan Božića 7. januara, a dežurstvo će biti organizovano u ambulanti Ogranak 4 na Karađorđevom putu od 7 do 20 časova, nakon čega dežurstvo preuzima Služba za Hitnu pomoć.

Ambulante u Bajmoku i Čantaviru dežuraće non-stop.

Ženski dispanzer 7. januara neće raditi, dok će dečiji Dispanzer dežurati od 8 do 24 časa.  Zubna poliklinika će na dan Božića raditi od 7 do 13 časova, dok Služba za specijalističko-konsultativnu delatnost u ambulanti Ogranak 3, neće raditi.

Kovid ambulanta u Harambašićevoj će za vreme božićnih praznika raditi svaki dan od 7 do 22 časa. Kontakt telefon je 024/546-104.

Apoteka „Galen pharm“ ispod Gradske kuće, dežuraće sve dane praznika od 0 do 24 časa.

„Idea“„Roda“, „Maxi“ i „Lidl“, 6. januara biće otvoreni do 18 časova, dok 7. januara neće raditi. Objekti „Univerexport“-a će za Badnji dan raditi do 18 časova, a većina će biti otvorena i za Božić, do 14 časova.

Sve pijace u gradu, 6. i 7. januara radiće redovno.

JKP „Čistoća i zelenilo“ na dan Božića, 07. januara neće odvoziti komunalni otpad iz domaćinstava, osim iz Bajmoka (leva strana iz pravca Subotice) i naselja Rata.

Autobusi JP „Subotica-trans“ će 7. januara, saobraćati po redu vožnje za nedelju.

JKP „Parking“, 7. januara neće naplaćivati parking na čitavoj teritoriji grada.

Pošte će na Badnji dan raditi do 17 časova, osim one kod Gradskog klizališta, koja će biti otvorena do 18 časova. Na dan Božića, dežurna će jedino biti pošta na graničnom prelazu “Horgoš“.

JKP „Pogrebno“ će 6. januara pružati komunalne i pogrebne usluge od 8 do 12 časova i tog dana će biti sahrana, dok 7. januara neće pružati komunalne i usluge sahranjivanja, ali će pogrebne usluge pružati od 8 do 12 časova.

JKP „Stadion“, Gradsko klizalište i SRC „Prozivka“, na Badnji dan i Božić radiće uobičajeno, dok će na Otvorenom bazenu „Dudova šuma“, sportskim terenima u Prvomajskoj i Stonoteniserskoj sali, Gradskom strelištu, u Hali sportova i na Gradskom stadionu, 06. januara biti organizovano dežurstvo za sportiste, dok će 7. januar biti neradni dan. Bazen u Dudovoj šumi će na dan Božića biti otvoren za posetioce.

Sinagoga će  7. januara biti zatvorena za posetioce.

  1. januar biće neradni dan i za sve zaposlene u Gradskoj upravi.
  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio