Poslednja Super Zima simbolično označila i kraj raspusta – FOTOGRAFIJE

Kao što smo već izveštavali, „Super Zima“ je projekat koji animira osnovce u toku zimskog raspusta da dolaze na klizanje i druže se sa vršnjacima, uz razne igrice na ledu.

Tako je i ova sreda bila u znaku projekta koji je po rečima organizatora uspeo i više nego što je zamišljeno na samom početku. Poslednja „Super Zima“ u sezoni 2021/22 dovela je i mnogo posetilaca od kojih je samo 4 ekipe od po 3 člana imalo priliku da se takmiči i osvoji nagrade. Dečaci i devojčice do 14 godina imali su prilike da pokažu koliko su spretni u klizaljkama, kroz odlično osmišljena 4 poligona od strane trenera Uroša Brestovca, kome su kao demonstratori pomogli upravo njegovi učenici HK Spartak. Sve igrice su zahtevale osnovno znanje klizanja, koordinaciju, spretnost sa rukovanjem štapa za hokej i određenu brzinu u jedenju krofni, koja je poslednja i uspostavilo se, najslađa igra.

Takmičile su se ekipe: Baloni, Pakovi, Štapovi i ekipa Bauer koja je na kraju sjajne borbe i odnela pobedu. Sve ekipe su dobile poklončiće od kojih su neki i sezonske karte za ulazak na klizalište.

Uz muziku koju je puštao DJ Dimić, voditelji Đerđ Mesaroš (Pannon TV) i Žika Savin (LovaLova radio) su na mađarskom i srpskom jeziku pravili sjajnu atmosferu za sve prisutne.

„Super Zima“ se ove sezone organizovala za vreme novogodišnjih praznika svake druge srede i to 29.12., 05.01. i 12.01, a kako su nam „šapnuli“ iz organizacije izgleda da nas ove godine na bazenu u dudovoj šumi čeka i „Super Leto 2022“.

U nastavku pogledajte galeriju fotografija:

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio