“Super zima” oduševila Subotičke klince – FOTOGRAFIJE

Ledena ploča na Stadionu malih sportova, juče je bila mala da primi veliki broj mališana, koji su došli da se druže i zabavljaju u okviru “Super zime”, manifestacije koju po prvi put u Subotici organizuju LovaLova, najslušaniji subotički internet radio i portal i Javno-komunalno preduzeće “Stadion”.

Utiske drugog po redu druženja, podelili su sa nama voditelji manifestacije Žika Savin i Đerđ Mesaroš koji su se složili da su prezadovoljni odzivom dece i roditelja i još jednom su pozvali sve zainteresovane koji vole i znaju da se kližu, da dođu i u sredu, 12. januara, od 14 do 16 časova, kada će biti održana poslednja “Super zima” na klizalištu.

Reč je o zanimljivo osmišljenom takmičenju na ledu, koje je namenjeno deci do 14 godina starosti i mlađima, u kojem se ona takmiče u spretnosti, koordinaciji i brzini na ledu. Učestvuju četiri ekipe sa po tri člana, u četiri zanimljive igrice, svojevrsnom poligonu, a za učesnike su pripremljene zanimljive nagrade. Za dobru atmosferu i zagrevanje pred takmičenje zadužen je DJ Dimić.

Svi koji su zainteresovani, mogu se prijaviti svakog dana u toku radnog vremena gradskog klizališta ili na sam dan takmičenja, popunjavanjem flajera.

U nastavku pogledajte galeriju fotografija:

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio