Čukarički bio bolji od Spartaka

Dvanaestoplasirani Spartak dočekao je u subotu, 26. februara trećeplasirani Čukarički na Gradskom stadionu u okviru 24. kola Linglong fudbalske Super lige.

Niz loših rezultata nastavljen je i na ovom meču jer su plavo beli doživeli novi poraz. U prvih 15 minuta viđen je efikasan meč, jer su oba gola prvog poluvremena viđena u tom delu igre. Poveli su gosti u 4. minutu preko Kajevića, da bi Rošević na centaršut Srećkovića novim pogotkom u dresu Spartaka doneo domaćima izjednačenje. U preostalih pola sata igralo se zatvorenije, ali su Subotičani šutem mlađanog Đurasovića mogli da dođu do vođstva i tada je delovalo da će ovo biti uspešan debi Vučković Nebojše na klupi Spartaka.

Drugo poluvreme domaćin je otvorio šutem Miloševića koji zaustavlja golman Čukaričkog. Što nije pošlo za nogom domaćima, pošlo je Beograđanima. Nakon nespretne reakcije Spartakovih defanzivaca u 50. minutu najbolje se snalazi Rakonjac koji dovodi svoju ekipu u novo vođstvo. Vidaković Vladan u 85. minutu prvi put preti protivniku nakon primljenog gola, ali njegov šut još jednom zaustavlja Petrović. U 90. minutu Kembel pogađa stativu, ali Čukarički i pored te propuštene prilike na kraju beleži trijumf 1:2 i iz Subotice odlazi sa 3 boda. Po rečima stratega plavo belih niz loših rezultata nije prekinut, ali se nada da će niz dobih igara biti započet od ovog meča, jer je po njegovim rečima Spartak nezasluženo ostao bez bodova.  U narednom kolu Spartak 1. marta gostuje novosadskom Proleteru od 18:00 časova.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio