KMF Spartak GP niže pobede

Vikend za nama imao je pregršt zanimljivih sportskih događaja, od kojih veoma zanimljiva bila utakmica u okviru Futsal lige Vojvodine Sever 21/22.

Tokom napete utakmice, svoje snage su odmerili KMF Full Fell i Spartak GP, na terenu Tehničke škole”Ivan Sarić”. Već na startu prvog poluvremena, videlo se da će to biti pravi futsalski duel dve subotičke ekipe. Ekipa Spartak GP je na odmor otišla sa 2 gola razlike, postigavši 4 gola u prvom poluvremenu. Full Feel je nakon prvog dela i postignuta dva gola, u drugom poluvremenu krenuo u žestoku ofanzivu, te je utakmica utoliko bila još zanimljivija. Puno šansi, tvrdih duela i sjajnih poteza u drugom poluvremenu vodilo je do fenomenalne završnice, gde je 6 sekundi pred kraj, nakon što je Full Feel imao prednost od jednog gola pri rezultatu 5:4, došlo do preokreta a samim tim i pobede Spartak GP koji je na kraju slavio rezultatom 6:5.

Golove za Full Feel su postigli Gavrić, Ivanović, Šafranj, dok su za Spartak GP golove postigli Popović, Arežina, Čičić, Maksimović.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio