Panel diskusija studentske organizacije AIESEC 30.marta u Subotici

Panel diskusija studentske organizacije AIESEC posvećen stručnim praksama u inostranstvu održaće se u sredu 30. marta sa početkom u 18 časova na održati na Ekonomskom fakultetu u Subotici.

Događaj Pokreni karijeru je namenjen mladima od 21 do 30 godina koji žele da uče, putuju i razmišljaju o odlasku na praksu u inostranstvo.

Zainteresovani će imati mogućnost da saznaju o AIESEC projektu Global Talent, kao i o pripremi pred odlazak na praksu, o dobijanju vize, boravku u stranoj zemlji, iskustvu studenata sa prakse, kao i iz ugla HR menadžera o važnosti praktičnog iskustva.

Učesnici će imati prostora da postavljaju pitanja na Panel diskusiji govornicima, ali i da čuju iskustvo studenata koji su trenutno na stručnim praksama. Pored toga, govornici će predstavljati i mogućnosti koje se pružaju praktikantima nakon završene prakse. Ovaj događaj je odlična prilika za sve mlade koji se trude da rade na sebi i žele da steknu praktično iskustvo pored fakulteta, da dobiju informacije iz prve ruke o svim temama vezanim za prakse i naprave prvi korak u svojoj karijeri.

Glavna govornica  je Nevena Mićović je po zanimanju sertifikovani Language coach (International Language Coaching Association), Master profesor engleskog jezika sa diplomom Filološkog fakulteta u Beogradu, osnivač online škole My Language Avenue i kreator prvog planera za učenje jezika na našim prostorima (My Language Notebook).

Link za prijave za događaj u Subotici: Pokreni karijeru

Za više informacija:

Nikoleta Molnar

Potpredsednica za marketing i odnose sa javnošću u Subotici

[email protected]

+381628512304

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio