Promena trase na linijama 1a, 2 i 8

Prema rečima JP „Subotica-trans“, tokom dana očekujemo promenu trase na linijama 1a (Kelebija – Novo naselje), linije 2 (Srpski šor – KTC), kao i na liniji 8 ( Železničko naselje – Aleksandrovo) u periodu od 7 do 16 časova.

Promene prethodno navedenih trasa rezultovale su radom na asfaltiranju Pačirskog puta.  Autobusi na liniji 1a će se od Bajnatske ulice kretati trasom linije 16 do Ulice Aksentija Marodića nakon čega će se vratiti na trasu linije 1a u Novom naselju. U Ulici Aksentija Marodića će biti postavljena 3 privremena autobuska stajališta kod semafora i kod pijace. Autobusi na liniji 2 će saobraćati od Izvorske ulice tj. do autopraone „Monca“ gde će ujedno biti i početno stajalište linije 2.  Na polascima od privremenog stajališta u Izvorskoj sledeće stajalište u smeru Srpskog šora je „Bajnatska II“.

Autobusi na liniji 8 će saobraćati uobičajenom trasom linije do Kolevke odakle će skretati levo na Pačirski put, zatim će se kretati Beogradskim putem do Ulice Aksentija Marodića odakle će saobraćati uobičajenom trasom linije 8 u Novom naselju, odnosno Aleksandrovu.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio