Golupčija supa – VREMENSKA PROGNOZA

Kako je procvetalo drveće tako se i više golubova pojavilo po gradu. Jedno vreme su bili neprimetni ali sada je to počelo da se pretvara u glupčiju invaziju.

Upravo se setih kako nam je baba kod nje u selu, kad smo bili klinci, spremala golupčiju supu. Ode na tavan, nađe goluba i za tren oka eto na stolu žute supe. Svako jutro mi padne na pamet način na koji je baba spremala tu supu, kad vidim svoj auto koji je izbombardovan golupčijim izmetom, a tek će da bude bombardovanja.

U sredu će pre nego što svane pasti malo kiše, što će sigurno uticati i na kvalitet vazduha, a sigurno će većini biti i prijatno jutro, te se očekuje ozbiljnija i produktivnost na poslu. Dostići će temperatura i 20 stepeni ali se uz sunce očekuje i grmljavina pa i kiša u popodnevnim časovima. Vetar će duvati malo jače ali ništa značajno.

Oprez se savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima. Meteoropate će biti umorni, promenlјivog raspoloženja i uz moguću glavobolјu. Preporučuje se smanjenje fizičkih napora, a više seksa. U saobraćaju se preporučuje pažnja, koju inače ne pokazuju baš svi učesnici u saobraćaju, posebno biciklisti.

Sreda je dan za dobre stvari i jači tempo, a verovatno će mnogi na pranje automobila.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio