Kažu da će mraz

Shodno godišnjem dobu, hladnije jutro nije bilo u skorije vreme. Kažu biće mraza na severu bačke.

Ako se desi da bude mraza, moguće je da će oštetiti voćke, ako se oštete voćke, povećaće se uvoz nedostajućih voćki. Šta ćemo sa Rusima ostaće bez određene količine voća iz Srbije. Sad kad im najviše treba!? Nema smisla. Rakiju ne smem da spominjem, da ne bi došlo do građanskih nemira.

Druga stvar je grejanje. Pali grejna tela, troši resurse, plaćaj veći mesečni račun. Ustvari kad je minus napolju, svi smo u minusu, ne isplati se!

Treća stvar mi je najgora, zalepe se vrata od auta! Čupaj, vuci, trči kući po upaljač, otopi. U prvih pola sata budnosti. četiri puta popizdiš, ako si voćar.

Sva sreća pa nema minusa, ali će jutro biti nisko. Od minimalnih 2 do maksimalnih 14 stepeni, veliki je raspon celzijusa ovog ponedeljka.

Pa, ako je tako, raširite ruke, dočekajte ga na grudi kao svoje prvorođeno muško dete i pokidajte dan u stilu „Ne možeš mi ništa svete“. Stvari na koje ne možeš uticati, ignoriši.

Padavina neće biti, biće vedro, a vetar će i dalje po svom, lagacko.

Hronično obolelelim osobama biće bolje, dok za mentalno obolele, ne znamo. Znamo da se traži oprez sa srčane i cerebrovaskulanrne bolesnike i psihiči nestabilne osobe. Meteoropate po starom, reuma i depresija.

Sa željom da što pre dođu topli dani, srećan vam ponedeljak i još ponešto.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio