Nađimo se na vrhu, na dnu je velika gužva – VREMENSKA PROGNOZA

Kupiš sebi jedan ranac, u njega staviš svoje snove, jedan laptop i kreneš na put, tako se uspeva u životu. Ako previše razmišljaš na početku, velika je verovatnoća da uopšte ne kreneš, a takvih ima koliko hoćeš.

Oni koji puno razmišljaju malo se kreću, a kretanje je osnovna radnja za unapređenje života. Moraš biti gladan znanja a ne hamburgera. Šta ti fali da se uputiš ka svome cilju?

Kažu uspešni da treba da poseduješ želju, istrajnost, čeličnu volju, a ko to sve nosi u sebi, njega i sreća prati.

Čak ti i vreme ide na ruku. Sreda te čeka sa minimalnih 5 do maksimalnih 14 stepeni, navodno će biti kiše ali dok kažeš nekom dobro jutro već će prestati. Računaj da će padati negde do 9 časova. Vetar opet po jusu sa svojih 5 metara u sekundi. Biće delimično oblačno ali će se i sunce poigrati sa senkama u toku dana.

Ako si meteoropata moguće da će te boleti glava, ovi sa varirajućim krvnim pritiskom i astmatičari treba da budu oprezni, ali opšte je poznato da su takvi najoprezniji.

Pravo je vreme da se pokrenemo. Nekako je bolje požuriti da bi čekao, nego čekati da bi žurio. Uvek biraj da budeš napet na početku kad si pun snage, nego na kraju kada ti je najviše potrebna koncentracija.

Samo hrabro i vidimo se na vrhu, ovde dole je baš gužva.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio