Ne zna čovek da l’ je bolje leći i spavati ili ići i sanjati. – VREMENSKA PROGNOZA

Dođu tako dani kad konstantno osetiš da si umoran, spavati se, bezvoljan si. Šta ti je, pitaš se, šta ti je, pitaju te. Što je najgore, u tim danima je to jedino za šta si pitan, a ti bi nešto više, nešto bolje, ne znaš ni u kom obliku, ni kog agregatnog stanja, samo da je nešto po čemu si važan. Prosto, osetiš da ti nešto fali. 

Svako ima nekog ko mu fali, misao je koja ti se vrzma po glavi, tek shvatiš da ni po tome nisi poseban. Šta je to što te odvaja od drugih? Govori se da su najsrećniji oni koje okružuju srećni ljudi, oni svakodnevno donose radost. Isto je i sa onima koji se druže sa materijalno bogatim ljudima, vremenom i oni postaju bogati. Možda ti fali misao, dobra usmerena misao. Nešto što je permanentno i progresivno, umori se čovek i od spavanja.

Možda ti fali lepo vreme?

Kišan četvrtak od samog jutra, sa blago pojačanim vetrom i sa prekidima u isporuci kiše, ali klasičan siv dan, u svih 50 nijansi sive. Trebaće ti volje za ceo radni dan koji će se kretati od 9 do 18 stepeni. Još ako si osoba sa kardio i cerebrovaskularnim obolјenjima ili astmatičar, biće nevolje. Ako si meteoropata moguća je razdražlјivost i neraspoloženje.

Pazi kako voziš.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio