Sunce sija, sijam i ja

Za naredna tri dana vlasnici pasa slobodno mogu da odlože u ormare zimske jaknice svojih ljubimaca, prepručujemo neku kežual varijantu, tipa raskopčana karirana košulja i bela majica ispod. Može kao fazon i sunčane naočare, a ako je ženka neka mašnica za kikice.

Iskoristite sunčan dan za šetnjicu po gradu, sigurno će biti ljudi, možda i sretnete nekoga koga dugo niste videli. Živnuli su ljudi, krenuli u šetnje, nadamo se da će uskoro otvoriti i fontane.

„Budi moja voda ja sam sada vatra“.

Ovaj stih preporučujemo prilikom prilaska osobi sa kojom biste rado proveli neko intimno vreme. Ako ne upali nije prava. Ne kupujte odmah psa, dajte sebi fore još jedno dvadesetak puta, pa onda ako ne ide, kupi sebi ljubimca. Ako nemaš para bar imaš novac, a novcem se sve može kupiti. Ako si u nedostatku novca, onda se osloni na lep dan. Dan uvek može biti lep ako ga tako percipiraš.

Četvrtko (četvrtak od milja) biće sunčan i vedar dan sa najnižom temperaturom do 7, a maksimalnom do 21 stepen. Vetar ne odustaje od svoje brzine do 3 metra u sekundi, nema kiše samo sunce.

Kiše će biti za vikend, a svakako je Uskrs, ne ide se nigde pa te baš briga.

Povoljne biometeorološke prilike na većinu hronično obolelih. Meteoropatske reakcije blage.

Sijajte kao Četvrtko.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio