Sve što je lepo kratko traje – VREMENSKA PROGNOZA

Kada dobro provedeš praznike svako sutra ti bude lepo i onda prepričavajući detalje uvek zaključiš sa neizbežnom krilaticom „Sve što je lepo, kratko traje“.

Mi uglavnom svaki praznik provodimo krkajući; jede se i pije u abnormalnim količinama. Nije dosta samo prase, već mora i jagnje i nikad višak na stolu ruska salata. Toliko se pojede mesa i popije alkohola da ti sve na uši izlazi, pa razmišljaš da postaneš vegeterijanac. Ujutro te domaćica zezne sa kiselom čorbom i gle čuda, možeš sve ponovo. Pojedi, popij, zagalami, baš tim redom.

Ali to je naša tradicija.

Neretko se desi da se ne sećamo prethodnog druženja pa opet pričamo kako smo se dobro proveli. Uglavnom, baš smo dobro proslavili Isusovo vaskrsnuće.

Ostalo je dosta jaja, zna se šta je za doručak narednih dana i uzevši u obzir dobar provod za praznike, zna se sa kakvim elanom idemo u novu radnu nedelju.

Utorak sa minimalnih 7, a maksimalnih 21 stepen poslužiće za otrežnjenje uz povetarac koji će nam pirkati sa severozapada. Relativno nepovolјni uticaj biometeorološke situacije za hronične bolesnike, a naročito za cerebrovaskularne i osobe sa disajnim tegobama. Moguće meteoropatske reakcije su promenlјivo raspoloženje i pospanost. Preporučuje se dodatan oprez učesnicima u saobraćaju.

Idemo dalje, uskoro će i 1.maj.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio