Usršnje čestitke gradonačelnika Stevana Bakića i predsednika Skupštine grada dr Balinta Pastora

Gradonačelnik Stevan Bakić i predsednik skupštine grada dr Balint Pastor uputili su uskršnje čestitke svim sugrađanima koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru.

„Svim sugrađanima koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru, čestitam najveći hrišćanski praznik, uz izražavanje iskrene želje da u ovim izazovnim vremenima velikih globalnih iskušenja sačuvamo mir u sebi i oko sebe, zajedništvo u našem gradu i najviše vrednosti vere, nade i ljubavi u našim porodicama i širem društvu. – piše u čestitki gradonačelnika Stevana Bakića.

Uksršnja čestitka predsednika Skupštine grada Subotice dr Balinta Pastora glasi:

U ime skupštine grada Subotice i u svoje ime svim sugrađanima koji praznuju Uskrs po gregorijanskom kalendaru želim prijatne blagdane provedene u dobrom zdravlju, miru i radosti.

Iza nas je težak period i znamo da su ovo i dalje vremena  u kojima se svakodnevno suočavamo sa velikim izazovima.  Međutim, požrtvovani i osnaženi verom i nadom u novi početak, hvatamo se sa problemima u koštac pretvarajući ih u rešive zadatke. Neka nam za to snagu i utehu pruži poruka najvećeg hrišćanskog praznika, ostvarenje milosti i ljubavi koja je iznad svega.

Srećan Uskrs!

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio