„YouthSpeak“ forum 27.aprila u Subotici

U Sredu 27. Aprila organizuje se konferencija „YouthSpeak“ forum u Fondaciji Danilo Kiš u Subotici.

U slučaju da niste čuli, reč je o globalnoj konferenciji, koja se ove i godine, šesti put po redu održava u Srbiji i koja se organizuje pod okriljem najveće svetske studentske organizacije AIESEC.
Ova studenska organizacija ima za cilj da okupi mlade širom sveta i omogući im da razviju svoj liderski potencijal kroz volonterska i stručna iskustva u inostranstvu, članstvo, kao i kroz različite projekte koji se organizuju.

– Cilj „YouthSpeak“ foruma jeste pre svega da utiče na mlade kroz govornike i kompanije, ne bi li ih inspirisali ka promenama i konektovali sa trenutnom situacijom podižući im svest i motivaciju da krenu u promene jer imamo problem. Baš kao što glasi naš moto. – poručuju iz AIESECA.

Realizacija će se održati, pored Subotice, u Beogradu, Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu. Naime, YouthSpeak Forum se sadrži iz: Inspirativnih govornika, networkinga, dok je koncept same konferencije baziran na studiji slučaja kroz koje nam je ideja da mladi osete momenat rešavanja problema koji su vezani za ciljeve održivog razvoja, piše na zvaničnoj instagram stranici – @youthspeakserbia
Ove godine će akcenat biti na ciljevima pod brojevima:
8 – Dostojanstven rad i ekonomski rast
12 -Odgovorna proizvodnja i potrošnja
13- Akcija za klimu
Svi zainteresovani se mogu prijaviti na sledećem linku Prijava za YouthSpeak forum

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio