Bolje sutra – VREMENSKA PROGNOZA

U životu uvek treba tražiti neki znak koji će te odvesti na pravi put, ali pre svega moraš da naučiš da čitaš znakove, a to uopšte nije lako. Može da se desi da prođe ceo život a da ni ne znaš da si naučio znakove, a može da se desi i da nikad ne naučiš.

Nije sramota ako se neke stvari ne nauče u životu, jer se jedan ljudski život i sastoji u pokušajima da se nešto postigne. Oni odlučniji i ustrajniji uspeju u životu da dožive i uspone i padove, dok oni manje uporni uglavnom završe kod prvog pada.

Njihov je problem što bolje sutra izgleda čitaju kao bol je sutra.

Iako će u utorak u ranim jutarnjim satima pasti koja kap kiše, do kraja dana će temperatura dostići 29 podeok na celzijusevoj skali. Uz lagani vetar sa severoistoka koji će duvati brzinom 4 metra u sekundi, biće to jedan lep prolećni dan.

Mogu se očekivati pojačane tegobe kod hroničnih bolesnika, a sobama sa cerebrovaskularnim obolјenjima i obolјenjima srca se savetuje opreznost. Od meteoropatskih reakcija mogući su glavobolјa, reumatski bolovi i neraspoloženje. Neophodna je dodatna pažnja u saobraćaju.

Pokušajte sa manje straha, a više vere i ljubavi za bolje sutra!

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio