Ćao srećo! – VREMENSKA PROGNOZA

Ulaziš u malu prodavnicu u kojoj te poznaje radnica koja tamo radi već par godina i sva oduševljena što te vidi, pozdravlja te sa osmehom na licu uz čaroban izraz „Ćao lepi“.

To popravlja dan, ukoliko nemaš baš jako velike razloge da bude tužan ili besan.

Nastaviš tako dalje, šetajući ulicom uz ritam neke muzike koja ti zvoni u glavi i odlučiš se za sladoled u poslastičarnici gde upravo radi lepa i mlada poslastičarka i obraćati se uz prijatan osmeh sa „Izvoli mili“. Ukus tog sladoleda je lepši bar za duplo.

Ulaziš u taxi, pošto žuriš, jer uglavnom krećeš u 5 do 12, a taksista, vrlo raspoložen, pozdravlja te uz pitanje: „Gde ćemo faco?“. Nakon što mu kažeš adresu, pojačava muziku ne smarajući sa nekim temama koje se uobičajeno vode u taksiju. Gužva u saobraćaju, sporo se vozi, otvoren prozor, ljudi ti se javljaju, mašu zgodne devojke, ti mašeš. Zastoj, jedna zgodna dotrčava, skida majicu i…

„Ćao, srećo“ – čuješ poznat glas. Budiš se kući na kauču…sve je kao i pre.

Sreda će biti topla i mila, samo da znaš. Temperatura će se kretati od 9 do 23 stepena , duvaće vetar sa severozapada do 3 metra u sekundi, a kiše ako bude, pašće oko 15h i neće dugo.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio