Da je sreda svaki dan – VREMENSKA PROGNOZA

Nema lepšeg radnog dana od srede! Sredina radne nedelje i samo još dva put spavamo i vikend. 

Zbog samog tog osećaja da će uskoro vikend, nekad sreda bude bolji dan od subote i nedelje. Sva tri dana su ženskog roda ali kad bi morali da biramo bila bi to ili sreda ili subota, nedelju retko ko bira zbog ponedeljka, nekako su logično vezani.

Sredom se uglavnom rešavaju veći poslovi, dogovaraju se veći sastanci, sredom se ide na rekreaciju, popije se koje pivo, a kada se putuje negde na produženi vikend uglavnom to bude posle srede.

Ako mislite da započnete neke nove stvari u svom životu, najbolje je da to započnete sredom, posebno ako želite na dijetu ili da prestanete sa pušenjem cigareta. Nikako takve poduhvate ne započinjati ponedeljkom, a posebno ne prvog u ponedeljak. Uvek je dobro zaljubiti se sredom ili izjaviti nekom ljubav, a statistika kaže da oni koji odigraju loto u sredu, imaju veće šanse za sedmicom od ostalih.

Pašće kiša u toku noći ali će sreda biti jedan jako topao dan, dostići će čak 31 stepen, s tim da će oko 17 časova opet pasti koja kap kiše tek da osveži malo. Vetar umereno, kao i svake srede.

Oprez se savetuje osobama sa respiratornim obolјenjima i nervno labilnim osobama. Moguće su izvesne tegobe kod srčanih bolesnika, pa im je preporuka smanjena fizička aktivnost. Od meteoropatskih reakcija mogu se javiti nervoza i smanjena radna sposobnost.

Svim učesnicima u saobraćaju preporučuje se glasnija muzika i smanjeno psovanje na druge učesnike, ipak je sreda.

Kad bi mogla sreda da bude svaki dan.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio