Iznenađenje! VREMENSKA PROGNOZA

Ustaješ svako jutro rano da bi stigao na vreme na posao, još ako hoćeš da budeš neki šef ili direktor, treba da dolaziš prvi na posao, a poslednji da odeš kući. Moraš biti komunikativan, strpljiv, preduzimljiv, vođa koji u svakom momentu zna šta treba da radi, a kad ne zna onda bar da to vešto skrije.

Sve su to veštine koje se kroz život stiču. Neke se stvari uče u školi, ali ono zbog čega te zovu „namazani“, to je prvo talenat, onda rad i na kraju to su godine iskustva. Žalosno je ako se naradiš u životu, a ništa ne naučiš. Na stranu zarada, nije svakom do velikog novca, nekome je dovoljno za normalana život, a to podrazumeva život bez dugova.

Radiš tako uz puno uspona i padova, odeš na stan, osamostališ se i shvatiš da ti nije dovoljno. Pojačaš na poslu, krene na bolje, zaljubiš se i onda stagnacija. Useliti se u stan, udvostručite primanja, krene to kako treba, uđete u neki zajednički ritam, pa krene ponovo i na poslu. Venčate se, dobijete dete, kupite stan, jedan pa drugi kredit, borba neprestana. Navikneš na takav ritam i intenzitet života, evo i drugo dete!

Dolaze pedesete, život se namešta, pokrenuo si svoj biznis.

Dolaziš kući, svi ukućani su tu, ručak spreman, porodična idila. Odjednom neko zazvoni na vratima, ti otvoriš, kad ono iznenađenje!?

U četvrtak hladnije jutro a dan topao, dakle spremite dva kompleta naoblake. Temperatura od 6 do 25 stepeni, vreme stabilno bez padavina, a vetar će duvati 3 metra u sekundi. Relativno povolјan uticaj na većinu hroničnih bolesnika. Oprez za osobe sa srčanim obolјenjima. Meteoropate će osetiti glavobolјu i moguće promenljivo raspoloženje.

U saobraćaju se preporučuje oprez.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio