Ne čkilji i ne smej se, imaćeš bore! VREMENSKA PROGNOZA

Otkako je sunce sve češće prisutno u svakodnevnici, prodavnice kozmetike i apoteke prebacuju dnevne targete. Naravno da su i kozmetičarke vrlo zadovoljne, što zbog lepog vremena, što zbog punih salona.

Sa druge strane dobro prolaze i prodavnice ili pijačne tezge sa sunčanim naočarima. Nije tri dana za redom bilo sunca, a već pola grada nosi cvike.

Svi se boje svojih bora.

Botoks iz principa ne treba spominjati, čak se po čaršiji priča da ima nekih inovacija za tretman ubrizgavanjem. Neke su osobe toliko toga uradile na sebi da ne mogu da se prepoznaju, a stručnjaci govore da treba živeti zdravo dok uzimaju ozbiljan novac za pomenute tretmane.

Sva tajna je u čkiljenju. U zavinosti od toga koliko čkiljiš, toliko se bora vremenom pojavi na licu.

Pred nama je četvrtak, najtopliji dan ove godine. Dan za čkiljenje, u kom će se temperatura kretati od 13 do 30 stepeni, a vetar će i dalje duvuckati laganini i ništa posebno neće ometati dnevnu harmoniju. Relativno povolјan uticaj na hronično obolele osobe, izuzev srčanih bolesnika kojima se savetuje izvesna opreznost. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu malaksalosti i glavobolјe.

Bore su kao godovi, po njima možemo da odredimo starost osobe, ili možda samo koliko je ta osoba srećna. Puno smeha podstiče bore.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio