Novi početak – VREMENSKA PROGNOZA

Često se dese momenti koji te ostave u preispitivanju svojih postupaka. Da li su oni razlog tom doživljaju, zašto si na pogrešnom mestu, da li su ljudi sa kojima si dostojni tebe i da li je vreme za promene?

Iskusni kažu da je vreme za promene uvek, jer čim ti razmišljaš o tome znači da ti je nečega dosta. Naravno, svaka promena ili odluka treba biti promišljena, mada se neke osobe često vode intuicijom. Ta intuicija nije loša stvar, to je neki tvoj alter ego, pritajeni uticaj tebe na samog sebe.

Ako se pak odlučiš na promišljene korake, treba da znaš da svaki takav korak zahteva da neke stvari ostaviš iza sebe. Loše navike, loše emocije i stara uverenja koja ti više ne služe ničemu su prve tri stvari kojih se treba ratosiljati da bi imalo smisla upustiti se u promene. Među takvim stvarima je i nešto tebi dobro jer u svakom lošem ima nešto dobro i obrnuto, zbog toga je teško napraviti prve korake.

Evo utorak pravi prve prave korake ka letu. Čeka nas do sada najtopliji dan u godini sa tempraturom od 11 do 29 stepeni. Vetar će duvati sa zapada, mada kod nas zapadnjački vetrovi pirkaju već dugo ali nam izgleda više prijaju vetrovi sa istoka. Sušenje veša se preporučuje napolju, a srčanim bolesnicima i osobama sa respiratornim obolјenjima se savetuje opreznost. Meteoropate će osećati blage bolove u kostima, nervozu i glavobolјu.

Ako hoćeš da započneš nešto novo moraš prvo da završiš nešto staro, jer gde nema kraja, nema ni početka.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio