Pobeda golubica za polufinale

ŽFK Spartak se pobedom nad Vojvodinom (0:8) plasirao u polufinale Kupa Srbije. Rival Spartaka u polufinalu Kupa biće ŽFK Crvena Zvezda.

USubotu u Beočinu na stadionu FK Cementa, Subotičanke su u četvrtfinalnom meču goleadom nad ekipom Vojvodine izborile polufinale Kupa sa ŽFK Crvena Zvezda.

U 20. minutu je Tijana FIlipović postigla prvi gol, nakon što je odbijenu loptu posle slobodnog udarca Slovićeve poslala u mrežu. Prošlo je samo 10 minuta Tijana je postigla još jedan pogodak za (0:2) nakon asistencije Alise Kusi. već u 40 minutu nakon lepe akcije Amber Trip je postigla 3. gol za Spartak, a 5 minuta kasnije je Violeta Slović nakon izvedenog kornera glavom postigla 4. gol i sa ovim reezulatatom se otišlo na odmor.

Odmah na početku drugog poluvremena u listu strelaca se treći put na meču Tijana Filipović upisala u strelce, pošto je sjajno po desnoj strani prošla i ubacila loptu pred gol protivnica Alisa Baka.

Na 0:6 povisila je Živana Stupar u 75. minutu kojoj je asistirala Amber Trip. Sedmi gol je bio autogol Natalije Vuksanović, koj je loptu nakon šuta Alise Kusi skrenula u sopstvenu mrežu. Alisa Kusi je postigla 8. gol i to udarcem glavom na asistenciju Leme Fevr.

Polufinale fudbalskog Kupa Srbije za žene odigraće se voljom žreba u nedelju 29. maja na stadionu Rajko Mitić u 18:00 časova, između ŽFK Crvena Zvezda i ŽFK Spartak.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio