Umetnost je u balansu! VREMENSKA PROGNOZA

Prođe neko duže vreme i čovek se prosto ulenji, misli se ograniče, postaje letargičan i teško se pokrene. Hoće on, ali nešto mu se baš sada ne da.

Čovek se može sprijateljiti s kim hoće, a to nije uvek pravo prijateljstvo. Može biti prijatno i zanimljivo ali ne i dobro po svakog. Ponekad se to primeti na vreme, a nekada to ode krivim putem i jedna strana ostane slomljena. U prvo vreme nepopravljivo a kasnije, kako vreme odmiče, ako pronađe svoj put, što nije uvek slučaj, vrati se na svoje mesto.

U životu sve treba probati ali održati balans sa takvim navikama je prava umetnost. Najgore je što se to ne zna dok ne probaš.

Što bi rekao jedan stari pijanac kada ga pitaju da li bi da proba rakiju: „Ja kad probam, onda probam ceo dan“.

Utorak sa minimalnih 12 i maksimalnih 25 stepeni, praćen slabim vetrom do 3 metra u sekuni sigurno ima raznog da ponudi, treba samo dobro izabrati. Kardiovaskularnim bolesnicima, kao i osobama sa respiratornim obolјenjima se savetuje izvesna opreznost. Promenlјivo raspoloženje, reumatski bolovi i glavobolјa su mogući kod meteoropata. Neophodna je dodatna pažnja učesnicima u saobraćaju.

Ako se slučajno desi da moraš birati između dva zla, uvek biraj ono koje nisi probao. Bar je zanimljivije ako ništa drugo.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio