A šta ćemo za finale? – Vremenska prognoza za 8. jun u Subotici

Najgore može da se desi kada težiš ka nekom cilju i stremeći ka njemu utrošiš sve resurse kojima raspolažeš, pa čak i one iole za te prilike. To bi u prenešenom značenju bilo da si dao sve od sebe i sad očekuješ neku sreću, jer hrabre sreća prati.

Realno govoreći, u mnogim situacijama u životu se oslanjamo na sreću, a to je negde i normalno, jer žalostan je čovek koji sreće nema, džabe mu sve pameti ovoga sveta.

Ali sreću treba zaslužiti!

Sreća se zaslužuje upravo onako kako je opisano u prvoj rečenici ovog teksta. Kada daš sve od sebe, pojavi se i ona. Svako je od nas više puta u životu imao priliku da se uveri u to, osim ako niste bili u takvim situacijama, a to je baš žalosno, ili ste jako mladi pa će tek da se desi.

Dakle, ne treba brinuti, jer sve dok dajemo i dobićemo. Mora da cirkuliše kao i krv u venama. Sreća ustvari i leži u davanju, tako da ne treba da brinemo za finale ako ne bude kako smo planirali, biće to zato što su drugi imali više sreće od nas. Budimo onda srećni zbog njih, jer sreća kruži, pa će doći i do nas, samo treba nastaviti dalje.

Sreda je dan za sreću! Deli ih samo jedno slovo da imaju isto značenje, da budu sreda ili sreća. Možemo da biramo!

Sreća će dostići temperaturu do 26 stepeni,  malo će je prskati kišica i to ujutro oko 8 časova, a kasnije između 14 i 17 časova. Duvaće vetar sa juga brzinom 5 metara u sekundi, a sunce će sijati u intervalima. Hroničnim bolesnicima neće baš prijati, pa im se preporučuje da poslušaju savete lekara. Oprez se naročito savetuje bolesnicima sa varirajućim krvnim pritiskom, astmatičarima i nervno labilnim osobama. Glavobolјe i nervoze moguće su kod svih osetlјivih osoba. Učesnicima u saobraćaju se preporučuje pojačana koncentracija.

Sam dolazak do finala velika je stvar, jer u finalu se suočavaju dve najbolje strane!

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio