Bogatstvo – Vremenska prognoza za 18. jun u Subotici

Sretnu se dva tipa na auto pijaci, jedan bi da kupi, a drugi da proda auto. Krenuli su da pregovaraju u 8h ujutro da bi već oko 8:20h sedeli u kafani i razgovarali o automobilima i drugim manje važnim stvarim u životu. 

Red priče, pa čaša rakije i tako je prošlo sat do dva vremena, tek je prodavac počeo da priča o sebi i svom životu. Hvalio se šta je sve radio, iz jednog posla u drugi ulazio je kao u toalet, da bi posle par godina uspeo da zaradi ozbiljne pare. Radio je danonoćno i nije imao vremena za privatan život, te evo još uvek nije oženjen, niti ima dece. Ne uspeva da putuje, a živi kao momak iako ima 50 godina.

Ima kuću od 200 kvadrata, veliko dvorište u travi i kamenu, sa bazenom i đakuzijem. Ima auto parkiran u garaži i ovaj koji vozi, a novca ima i na kamati i u banci. U posao sa automobilima je uložio stotinjak hiljada evra.

– A ti, čime se ti baviš? Sa ponosom bogati prodavac automobila upita svog potencijalnog kupca.

– Ja radim u jednoj maloj bravarskoj firmi.

– Pa odakle ti novac i šta će ti toliki auto?

– Štedeo sam godinama i marljivo radio, a treba mi veći auto pošto imam petoro dece.

Sunčani vikend je pred nama, subota sa maksimalnih 29, a nedelja sa čak 32 stepena. vetar će pirkati sa severa, odnosno sa jugoistoka i biće kao stvoreno za druženje negde na otvorenom. Izvestan oprez savetuje se astmatičarima i kardiovaskularnim bolesnicima. Od meteoropatskih reakcija mogu se javiti problemi sa snom i razdražlјivost.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio