Čekaj, samo još ovo! – Vremenska prognoza za 10. jun u Subotici

Spremanje na putovanje ume da bude veoma naporno, posebno ako putuješ sa porodicom. Uopšte nije bitno da li je to putovaje na 2 dana ili 2 nedelje. Razlike u količini garderobe koja se nosi skoro i da nema.

Gledaš da pored toga što za svaki dan moraš da imaš drugu naoblaku, imaš i rezervnih par stvari, jer šta ako ovo ili šta ako ono. Ispadne na kraju da pola toga nisi morao da poneseš ali to se pakovanje redovno ponavlja na svakom sledećem putovanju.

Taman sve spakuješ i onda se setiš još nečega. Čekaj, samo još ovo i krećemo. Ista situacija se dešava i u kafani. Taman kreneš kući, a jedan iz ekipe predloži još jednu turu pa da se ide, i to se posle ponovi najmanje još pet puta.

Uglavnom, iako se to zove godišnji odmor, kada se kreće na put situacija je uvek napeta. Brine se o tome šta će se poneti uz hiljadu premišljanja, a pored toga se mora krenuti u određeno vreme. Napeto kao u tesnim gaćama.

Petak ne bi trebalo da bude napet, ali će biti šućmurast. Već u toku noći prognoziraju kišicu, pa onda rano ujutro između 6 i 7 časova, a kasnije poslepodne oko 16 časova prognoziraju takođe malo kiše. Maksimalnih 29 stepeni i sunce u kratkim intervalima dovešće do toga na meteoropate osete neraspoloženje i glavobolјu. Relativno nepovolјan uticaj na osobe sa varirajućim krvnim pritiskom i srčanim problemima, kao i astmatičare. U saobraćaju neizbežan oprez.

U redu je kada moraš da stigneš na vreme na posao, ali šta će ti tačno vreme za godišnji odmor?

Ne forsiraj, opusti se, putuj i uživaj, pa na godišnjem si!

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio