Pucketanje – Vremenska prognoza za 27. jun u Subotici

Pored sve napredne medicine i tehnologije, bilo bi sjajno kada bi se izmislio neki lek za začepljavanje usta.

Taj lek bi koristio za smirivanje čovečanstva. Umanjio bi krišćenje lekova poput bensedina, bromazepama i sličnih. Njegova upotreba bi bila nalik teoriji zaprašivanja sveta korona virusom iz aviona. Lepo noću kad svi spavaju zaprašiš nervoznu regiju i narednih mesec dana dešavaju se čuda.

Nervozna žena zvoca nešto mužu, ovaj samo pucne prstima, ona momentalno zanemi. Priča ona sve u šesnajst ali ništa se ne čuje. Ona se istresla, on ništa čuo nije, svi na dobitku. Koliko bi se brakova samo spasilo, pa i života.

Zamisli neće biti rata samo zato što je jedan među nama pucnuo prstima. Sudbina sveta zavisi od pucketanja prtima.

Bebe plaču, deca vrište, komšije se svađaju, supružnici zvocaju, a ti lepo legneš, prekrstiš noge, sipaš piće, pustiš omiljnu pesmu i puc prstima. Milina.

Jedina mana je to što bi ljudi ubrzo prestali da komuniciraju, samo bi se pucketalo prstima. To bi se navuklo pa bi moralo odvikavanje.

Nova radna nedelja može da počne, ali mora da se obrati pažnja na visoke temperature. Ponedeljak će dostići 33 stepena, a vetar će tek malo da pirka sa jugoistoka. Valjalo bi tražiti više varijanti rashlađivanja. S obzirom na moguće ekstremno tople situacije, neće pogodovati hronično obolelima, naročito astmatičarima i srčanim bolesnicima. Savetuje se smanjena fizička aktivnost i zaštita od UV zračenja. Moguće su glavobolјa i malaksalost.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio